Küçük Elma Kurdu

25 Kasım 2011 Cuma

"Activity Monitor Touch" İncelemesi


Merhaba arkadaşlar,
Bu yazıda sizler için "Activity Monitor Touch" isimli uygulamayı inceleyeceğiz. Kısaca bu programın özelliklerini, fiyatını ve bu program hakkında kendi fikirlerimi ekleyerek yazıyı sonlandıracağım. Umarım faydalı olur..

Özellikleri

Bu program iPhone, iPod veya iPadler için geliştirilmiştir. Cihazınızın Ram'ini ve performansını inceler. Program basitçe dört bölümden meydana gelir.


Info Bölümü. Burada cihazınızın özellikleri sıralanır. Ayrıca sürümünüz, IP adresiniz vb. şeyler de bulunmaktadır.


Usage Bölümü. Burada Ram'in kullanım miktarı, CPU ve Hafıza durumu bulunmaktadır.


Battery Bölümü. Kalan pilin miktarı ve bu pille neler yapabileceğinizin bulunduğu bölümdür.



Process Bölümü. Kısaca işlemler diyebiliriz. Arka planda çalışmakta olan işlemlerin ve bunların cihazı ne miktarda meşgul etmekte olduğu bulunur.

Fiyatı

Program Universal olduğu için bir kere satın aldıktan sonra hem iPhone'unuzda hem de iPad'inizde rahatça kullanabilirsiniz. Orjinal fiyatı 0.99$ olup, bir tane de Free sürümü bulunmaktadır. Ancak, Free sürümünde 2. ve 4. bölümlerin bulunmadığını eklemiş olayım..

Bizce

Program hakkında kendi görüşlerimi şu şekilde açıklamak istiyorum. Bana göre program gereksiz ve saçma bir program değil. Ancak, sadece bu özellikler için 1$ verilir mi? Onu kendi bütçenize sormalısınız.. Ben bu uygulamayı FreeAppADay zamanında bedavaya indirdim. O yüzden pişman değilim ve yararını gördüm. Kısaca cihazınızın işlemleri hakkında meraklı iseniz ve AppStore için harcayacak paranız kısıtlı değilse alabilirsiniz. Tabi hiç biri FreeAppADay'den bedavaya alırken ki kadar zevkli olamaz. :)

Başka bir yazıda görüşmek üzere..

-Küçük Elma Kurdu-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder